martheef -

sukkerbomba

 • 30.03.2017kl.19:19
 • Kategori: Personlig
 • kommentarer: (2 )

Heisann! ♥

 

Etter en trivelig fødselsdag med gode venner, og mange gratulasjoner på både meldinger og på face, så er det godt å senke skuldrene litt. Det er ett eller annet med dagen som at jeg har skuldrene litt høyere oppe enn vanlig. Det er liksom en hel dag med masse oppmerksomhet, og i tillegg tenke på alle de stygge bildene mine nærmeste har av meg.. I år var det Sara som vant biten å legge ut det styggeste bildet... haha flaks hun har bursdag etter meg, for da vet jeg hva jeg skal jobbe med fremover.. 

 

Her er iallefall noen av bildene som jeg fikk servert på FB:

 

hahaha, vinnerbildet fra Sara:

 

Fra Carina:
 

Fra Lise:
 

I går spiste vi middag på Egon, og da var jeg "flink" til å ikke tenkte på sunn mat som middag. Altså når man drar på Egon, så kan man ikke forvente å finne noe "sunt". Jeg spiste kyllingburger med chips til. Til dessert fikk jeg oreokake av Andrea og Marte. Verdens søteste jenter! I og med jeg ikke er vant til sukker lenger, så synes jeg at kaken var veldig søt. Ikke misforstå, den var jææævelig god! Jeg angrer ingenting for når jeg har bursdag, så har jeg bursdag, og da skal jeg feire! Oreokake er DIGG! Har dere smakt oreokake før? :) 

 

  #kosthold #helse #helseblogg #diett #mat #sukker #kake #bursdag #skjønnhet #matblogg #inspirasjon #motivasjon #trening #treningsblogg #vår #hverdag 

 

Dato.30.03.2017 klokken.19:19 Kategori: Personlig Kommentarer: 2

23

 • 29.03.2017kl.16:39
 • Kategori: Personlig
 • kommentarer: (4 )

 

Heisann! ♥

Så var det min tur til å bli ett år eldre, nok en gang.. Nå synes jeg vi kan stoppe snart.. trives godt i tidlig 20 årene jeg.. Før vi vet ordet av det er jeg i 30 åra.  jaja, 7 år igjen, så er vi der. Haha. Når jeg nærmer meg 30 kommer jeg nok til å få et sammenbrudd. neida! Men uansett, jeg har nå gjort meg klar til å feire med gode venner på Egon! Jeg har små pyntet meg litt da.. for anledningen!  

 

 

Dagen har hittil vært veldig fin! sola skinner her oppe, jeg har fått mange gratulasjoner, jeg har rukket å trene og slappe av. Om to timer skal jeg møte de jeg skal være med, også drar vi ned til Egon. Gleder meg! :D 

Jeg fikk forresten et par gratulasjoner i går her på bloggen, tusen takk! Det varmer hjertet til en jente på 23 år! ♥♥

 #bursdag #hverdag #kos #venner #selfie #personlig #helse #helseblogg #trening #sminke #treningsblogg #trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon 

 

Dato.29.03.2017 klokken.16:39 Kategori: Personlig Kommentarer: 4

Work it

 • 28.03.2017kl.19:49
 • Kategori: Trening
 • kommentarer: (6 )

Heisann! ♥

 

Da var det duket for min siste dag som 22 åring.. I morgen, så smeller det! hehe neida........ Men uansett, jeg er nå tilbake i godformen! Jeg fikk jo ikke trent på lørdag pga. jeg ikke var i god form fordi jeg hadde drukket litt for mye dagen før. Men søndag fikk jeg iallefall trent. Søndag-mandag- og i dag, har jeg trent overkroppen. Søndag og mandag trente jeg rygg, bryst og magen. Det har jeg begynt å kjenne nå! I dag trente jeg armer + litt bryst. Jeg har en fast treningspartner som endelig er på plass i Molde igjen etter 10 ukers lang praksis. Sara og jeg har nå trent sammen siden i går, og det føles mye mer motiverende å ha en jeg kan dra dit sammen med! 

I dag tok vi litt bilder av treningsøktene. Jeg ble tatt bilde av mens jeg tok sittende roing. Noe som også er en av mine trenings favoritter for tiden. 

 

En ting jeg er glad for, som jeg ser; er at jeg får mer og mer midje. Jeg ser slankere ut fra armhule og ned til hofta omtrent. Det er en vanvittig god følelse! I morgen har jeg bursdag, og da skal jeg ut med venninner for å spise god mat, drikke litt vin kanskje og kanskje, bare kanskje ha noe dessert.. Har tross alt bursdag bare en gang! ;)

 

 

#trening #treningsblogg #styrke #styrketrening #muskler #progym #hverdag #helse #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #kosthold #diett #vekt #vektnedgang #mat #matblogg #skjønnhet #livvstil  

Dato.28.03.2017 klokken.19:49 Kategori: Trening Kommentarer: 6

Ukens vektresultat


Heisann! ♥

 

 

Jeg har bestemt meg for å ha ukens vektresultat innlegg hver uke fremover. Jeg kommer til å være fullstendig ærlig med dere, selv med resultater som jeg ikke jubler over. Dette er noe som kan gjøre meg mer bevisst i forhold til hva jeg putter i meg og i forhold til treningen. og selvfølgelig utviklingen. Dette er og noe som kan motivere andre forhåpentligvis. Men og være en pekepinn på at det ikke alltid går den riktige retningen. Det viktigste med ukene hvor man enten står stille eller har gått opp, så er det å ikke gi opp. Prøve å se det gode man gjør, og bare fortsette. Som sagt fører jeg en matdagbok hver dag som jeg titter i hver fredag etter veiingen. Det er for å se hva som var bra jeg spiste, eller hva jeg har bommet på.. Eller rett og slett mengden. Jeg er 110 % ærlig og skriver ALT jeg spiser i løpet av dagen + klokkeslett for når jeg har spist det måltidet. Da får jeg og sett hvor hyppige mine måltider er, og når jeg spiste sist osv. Dette er en metode jeg anbefaler alle som skal ned i vekt. Rett og slett for å bli bevisst! 

 

Ukens vektresultat: 800 g + 

 

Min reaksjon på resultatet:  " Faen.." 

 

Mine tanker rundt resultatet:  Dette kom ikke som et stort sjokk. Jeg visste at jeg ikke hadde gått ned denne uken. Jeg er i en periode hvor jeg venter på menstruasjon, og jeg tror at kroppen min samler en del vann nå for å forberede seg til den uken. Men jeg har også hatt et par dager hvor jeg har gitt litt F. Jeg har IKKE sprukket på sukker, og fet mat. Men jeg har hatt noen dager hvor jeg har spist litt sent på kvelden, drukket et par iskaffe zero i ukedagene, spist litt større porsjoner, og drukket brus (solo super = uten sukker). Jeg trente også fire dager denne uken som var, rett og slett fordi jeg har vært veldig sliten, og hatt noen dårlige dager som påvirket motivasjonen i stor grad. Så ja, denne uken gikk ikke så bra som jeg skulle ønske, men sånn er det i blant. 

 

1 ting jeg er fornøyd med: Tross flere dårlige dager, så er jeg fornøyd med at jeg ikke har sprukket og overspist masse sukker og fet mat. 

1 ting jeg kan forbedre: Senke for høye/strenge krav. Jeg må skjerpe meg. Å trene fire dager i uken er faktisk bra, men når jeg nevnte at jeg trente "kun" fire dager, så lagde jeg på en måte unnskyldning for å dekke over de "få" dagene som jeg har fått trent. Jeg pleier å trene seks dager i uken, og det er mye. Jeg trener så ofte som jeg gjør, fordi jeg trives med det. Kroppen blir glad av det, og jeg blir fornøyd og kjenner på en mestring. 

ukens cravings: Det må være stekt egg med litt pepper og havsalt, solsikke briks rundstykker og spinat. 

Ukens treningsfavoritt: Sittende roing + løpeintervaller på tredemølla. 

Mine mål for neste uke: Stramme inn på matfronten. Unngå iskaffe, unngå å spise etter 21.00, spise mer grønnsaker + drikke mer vann. 

 Sitat jeg skal følge denne uken: "I don't make exuses, i make results". 

  

 

 

#helse #helseblogg #kosthold #kostholdsblogg #mat #matblogg #trening #treningsblogg #personlig #blogg #inspirasjon #motivasjon #diett #vekt #vektnedgang #hverdag #helg #skjønnhet #livsstil 

Dato.25.03.2017 klokken.21:41 Kategori: Inspirasjon Kommentarer: 2

Dagen derpå

 • 25.03.2017kl.16:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

 

God lørdag alle sammen! ♥

 

Da jeg våknet i dag, så tenkte jeg at formen min var grei og at jeg kunne dra ned på trening. Men ettersom formen for kort tid siden ble nokså redusert, så holder jeg meg i sengen med How I met your mother maraton. I går så hadde jeg en jentekveld sammen med noen venninner fra klassen. Vi feiret at den 10 ukers praksisen nå var over. Vi feiret med geleshots og tequilla, og det er ikke kroppen min takknemlig for i dag. Men kvelden var veldig vellykket! Vi storkoste oss med allsang og gauling i noen timer før vi dro ut på byen. Et par drinker på byen fram til 02.00, er en stund siden sist for min del. Jeg er ikke veldig ofte på byen for å si det sånn. Men herlighet som jeg koste meg! Det var bare god stemning! 

  

På hjemveien så stoppet vi innom et gatekjøkken for å kjøpe nattmat. Så spiste vi sammen før vi gikk videre. Jeg var ikke i seng før i 04.00 tiden, Så det ble en veldig lang kveld for å si det sånn. Så i dag blir det kun senga og tv som gjelder. Det kjenner jeg at jeg trenger i dag! 

 
Har dere noen planer for lørdagskvelden da? :) Forresten, så kommer ukens vektresultat innlegg snart! 

 

 

 

 

 

#helg #fest #feiring #venner #skjønnhet #dagenderpå #syk #fyllesyk #helse #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #fredag #lørdag #kosthold 

Dato.25.03.2017 klokken.16:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

To ulike sokker, og prøve noe nytt

 • 21.03.2017kl.11:37
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

 

Heisann! ♥

I dag er det den internasjonale Downs syndrom dagen! I den forbindelse så går det et arrangement hvor det er meningen vi skal gå med to forskjellige sokker, nettopp for å vise at selv om vi er forskjellige, så er vi uansett like mye verdt. Å gå med to forskjellige sokker, er et lite symbol på et stort mangfold. Kampanjen blir altså kalt for rockesokk, og da skal vi bruke hele dagen på å gå med ulike sokker, for å vise at vi kan sette pris på hver enkelt menneske for den en er, uansett med eller uten en kromosom for mye. ♥

 

 

Denne uken så har vi vår siste praksisuke. 10 hele uker har vi vært ute i praksis. Så nå har jeg bare tre vakter igjen, så er det tilbake til skolebenken og føle seg som student igjen! Som jeg har sagt før, det er pendlingen jeg gleder meg sinnssykt til å bli ferdig med! Torsdag er dagen hvor jeg skal takke for meg. I den anledning så skal jeg og en venninne feire litt før selve festen på fredagen. Vi skal bare gjøre noe smått, men det blir uansett veldig hyggelig! Vi skal da lage geleshots til fredagen, også skal vi lage noe middag for å symbolisere at 10 ukers praksis er ferdig og bestått! Gleder meg! 

 

Jeg hadde senvakt i går, og skal ha det i dag og. Så jeg dro rett på trening når jeg kom til Molde igjen. Jeg må si at det var veldig rart å trene så sent som i 22.30 tiden.. Siste bussen til Campus gikk 23.30, så den måtte jeg jo rekke. Men det ble uansett ca. 50 min trening jeg rakk. Det var veldig godt å trene i går, selv om det var veldig sent. Men det var veldig få der, så det var ingen kø på apparatene! 

Når jeg kom hjem så spiste jeg en veldig sen kveldsmat. Jeg prøvde ut sushi for første gang.. Helt tilfeldig kjøpte jeg sushi på kiwi før jeg tok ferga over til Molde igjen. Det var overraskende godt! Men jeg tror det smaker bedre ferskt på restaurant. Får prøve det og! Men uansett, jeg skal nå straks ut døren for å ha min siste kveldsvakt i praksis! Så blogges vi senere! :-D 
Har dere smakt sushi før? Hva er forresten til å anbefale å prøve ut? :)

 

#mat #matblogg #helse #kosthold #helseblogg #skjønnhet #hverdag #pendle #student #trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon 

Dato.21.03.2017 klokken.11:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

En mening med hverdagen

 • 19.03.2017kl.22:45
 • Kategori: Personlig
 • kommentarer: (2 )

Heisann! ♥

 

 

Det finnes mange forskjellige grunner til at jeg klarer å holde min nye livsstil gående. Det gir mening i hverdagen. Jeg føler at jeg lever mer nå enn at jeg bare eksisterer. Jeg gjør noe jeg synes er godt for meg selv. Jeg unner meg selv å ta vare på kroppen min, og bli fornøyd med meg selv. Jeg bruker mer tid på meg selv nå enn jeg gjorde før, og det gir mening. Det gir mening å finne noe som gjør livskvaliteten bedre, og en bedre hverdag. Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå. Jeg føler meg fri, og jeg kjenner på en stor stolthet. Og det skal jeg få lov til å kjenne på lenge. Jeg kjenner at jeg lever, og jeg kjenner at jeg har mange grunner til å stå opp hver dag. Og aldri før har humøret mitt vært så stabilt som det er nå. Det gjør meg veldig godt. 

 

Å endre om livsstilen sin er ikke enkelt. Det er både psykisk og fysisk belastende i en viss periode. Særlig startfasen. Det var først i alder av 19 år jeg skjønte at det var noe galt med spisemønstret mitt. Jeg hadde et forvrengt syn på spisingen og på meg selv. For det første så skjønte jeg ikke at det jeg spiste var så galt, og ikke minst mengden. For det andre, så så jeg ikke det andre så. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg ikke fant klær i min strl i andre butikker enn zizzi. Jeg skjønte ikke hvorfor alt var så tungt. Jeg visste selvfølgelig at jeg var overvektig, men jeg skjønte ikke at jeg var så stor som jeg var den gang. Jeg fant en del gamle bilder for noen uker siden, og jeg ble faktisk paff og sjokkert. Var jeg virkelig så stor? Det har tatt 4-5 år å se klart. Etter 4-5 år så klarte jeg endelig å se hvor stor jeg faktisk var. Jeg synes det er sykt å tenke på at jeg faktisk slapp unna diabetes.. Det er bare sykt.. 

 


 

Jeg har siden 12 års alderen hatt mange opp og nedturer psykisk. Jeg begynte tidlig å slite med depresjon. Hverdagen ble en kamp, og jeg kjempet hver dag mot meg selv. Når selvskadingen i form for kutting ikke ble nok, så ble spisingen redningen. Hver dag gikk jeg på butikken og kjøpte godteri,kjeks, kaker, og høyt fettinnhold i matprodukter for 2-300 kr. Jeg orker ikke å tenke på hvor mye penger jeg har spist opp. Det er til å bli syk av.. Men, jeg er ikke der lenger. Jeg har funnet en ny mening med livet, selv om det høres veldig klisje aktig ut. Det at jeg trener 6 dager i uken og spiser sunt, gjør noe med meg og kroppen min. Det gir hverdagen min en mening. 

 

Det at jeg ikke lenger spiser produkter som inneholder masse sukker, har gjort at humøret mitt har blitt mye mer stabilt. Da jeg overspiste hver dag, så svingte humøret til de grader. Det gjorde meg både deprimert og veldig hyper. Jeg ble også veldig fort sint, og lot min frustrasjon gå utover andre. Men nå så kjenner jeg at kroppen er veldig fornøyd, og at jeg blir sunnere og sunnere. Jeg har det veldig bra med meg selv, og jeg har begynt å få troen på meg selv. Det hadde jeg ikke før. 

 

En spiseforstyrrelse er ikke bare aneroksia, bullimi eller ortoreksi. Det er også sykelig overvekt som fedme og overspising. Det er en hard kamp å komme ut av på lik linje med aneroksia, bullimi og ortoreksi. En spiseforstyrrelse er å bli en spiseforstyrrelse. Det er en usynlig sykdom som likevel synes på kroppen ved at vi blir sykelig undervektige eller overvektige. Det handler om tvangstanker og et forvrengt syn på kroppen sin, og mat. Jeg skjønte ikke at jeg var så stor. Jeg så det ikke selv.. Mens en med aneroksia for eksempel, sliter med å se hvor undervektig h*n faktisk er. Jeg synes at alle bør tenke på at spiseforstyrrelser ikke bare handler om mennesker med lav kroppsvekt!

 

Jeg kjempet meg igjennom flere år mot maten, og jeg vant. Jeg jobber stadig for å ikke gå på en smell. Jeg er fortsatt redd for å falle tilbake der jeg var, men innerst inne vet jeg at det ikke vil skje. Jeg har funnet en livsstil som er mye bedre enn den forrige jeg hadde. Jeg trives, og jeg har det skikkelig bra! Hvorfor bytte det bort mot det som gjorde meg så ulykkelig? 

 


 

#helse #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #trening #treningsblogg #overvekt #spiseforstyrrelse #fedme #overspising #psyke #psykiskhelse #hverdag #helg #kroppen #kropp #vekt #vektnedgang #kosthold #mat #matblogg #blogg #personlig #styrke #livsstil #skjønnhet #velvære #sukker #fett 

Dato.19.03.2017 klokken.22:45 Kategori: Personlig Kommentarer: 2

Mine tips til stabil vektnedgang


Heisann! ♥

Jeg har skrevet flere innlegg tidligere ang. kosthold og trening, men jeg kan igjen fortelle litt hva som fungerer for meg og hva jeg vil anbefale andre som skal ned i vekt eller bare endre livsstil. 

 

Her er forresten to linker til mine to innlegg jeg skrev om rundt vektnedgang og tips: 

1. http://martheef.blogg.no/1484438870_tips_til__komme_i_gan.html

2. http://martheef.blogg.no/1484492887_tips_til__komme_i_gan.html

 

Høsten 2015 så endret jeg livsstilen min fullstendig. Jeg begynte å trene på treningsstudio, jeg gikk flere turer, jeg kuttet litt ned på godteri, og jeg lagde generelt mer hjemmelagde middager med mer grønt. Jeg begynte gradvis å ta bilder av meg selv og utviklingen. Selve veiingen tok jeg ikke før våren 2016. Året 2016 startet jeg med uten sukker og den type "kos". Jeg droppet alt som hadde med sukker å gjøre, bortsett fra iskaffen. Jeg drakk fortsatt iskaffe med mer sukker enn den med zero. Men på noen mnd. Så turte jeg til slutt å veie meg, og da hadde jeg gått ned 10 kilo. Det skyldes at jeg besøkte treningsstudioet oftere og oftere, og begynte med harde styrketreninger. Styrketrening er det som øker forbrenningen i restitusjon fasen, og jeg gikk ned mange kiloer på kort tid. Tror jeg gikk ned 10 kilo på to mnd.. Men det skyldes jo også at jeg kvittet meg fullstendig med godteri, kjeks, kaker osv.  

Sommeren 2016 så begynte jeg smått å kose meg med litt godteri igjen. Jeg har en historie hvor jeg hadde en avhengighet av sukker, og jeg hadde hele tiden i bakhodet en bekymring for at det skulle eskalere seg igjen. Men det gikk greit, jeg overdrev ikke sukkerinntakene, og jeg spiste lenger ikke i skjul, men med venner og familie. Min historie er og basert på mye spising i det skjulte. Det er noe jeg og skal komme mer inn på, men i et annet innlegg. Det er et veldig stort tema!  Fra sommeren så gikk vektnedgangen litt saktere igjen. Jeg gikk både opp og ned i vekt, og det vet jeg skyldes godteriet, for jeg slutta jo ikke å spise godteri. Selv om jeg ofte var flink og ventet til helgen med godteriet, så var det for mye rett og slett. Jeg innser nå at jeg kjøpte ikke lite godteri. Jeg lagde jo i tillegg typiske helge middager som pizza, taco, hamburgere osv. Så jeg endte jo uansett i overskudd av kcal enn det jeg fikk forbrent. 

  

Men likevel året 2016 så gikk jeg ned ca. 20-22 kg. Jeg tenker jo at jeg skulle ha gått ned mer, men ut ifra den historien jeg har hatt med spiseforstyrrelse, så er det veldig bra. Jeg har kommet mye lengre enn det jeg har gjort før. Jeg har vært på en evig slanking. Jeg har hatt mange år med jojo slanking, men jeg gikk alle kiloene opp igjen og enda mer. Jeg så ikke det andre så. Jeg skjønte ikke at overspisingen tok over livet mitt. Livet var tungt, og jeg følte bare selvforakt. Jeg hadde en veldig dårlig livskvalitet og livsstil da jeg var på mitt verste før slutten av 2015. Jeg var veldig ulykkelig. 


 Men uten at jeg skal si så mye mer i dette innlegget om min spiseforstyrrelse, så vil jeg komme med råd som hjalp meg, og som jeg håper kan hjelpe dere! 

 

 • Ha noen måneder UTEN godteri, kjeks, kaker og typiske desserter med masse sukker. Finn andre matvarer dere kan kose dere med i helgene. For eksempel fruktsalat med mager vanilje kesam. Appelsin for eksempel, demper søtsuget i stor grad! Hvis fruktsalat ikke frister og du kanskje er mer glad i potetgull varianten, så vil jeg heller anbefale popcorn. Men altså, popcorn regnes også egentlig som godteri, men det er sunnERE enn "ordentlig" potetgull. 

 

 

 • Alkohol er også noe som bør begrenses. Det er masse sukker i vin, øl og blandevann til spriten. Neste helg skal jeg skeie ut med alkohol med venner i anledning  at vi er ferdige med 10 ukers praksis, og da vet jeg at det jeg skal drikke inneholder masse sukker. Men jeg drikker sjeldent alkohol, så jeg tenker jo og at man skal ikke nekte seg alt heller. Det er viktig å være sosial og delta på det man kan delta på. Jeg sier ikke at dere skal droppe alkohol sånn fullstendig, men begrens! :) 

 

 • Spis mer proteinrike måltider. For eksempel måltid med egg, kalkun eller noe lignende. Det finnes mange gode matvarer som inneholder masse naturlige proteiner! 

 

 • Drikk mer vann! Spar brusen til helgen, og helst sukkerfritt !

 

 • Spis mer fiberrikt, grønt og grove produkter. Det holder blodsukkeret mer stabilt, og faren for overspising blir minimalt. 

 

 

 • vær mer aktiv! Ta trapper i stedet for heis, gå/sykle til jobben om det er mulig, gå turer, gjør noen treningsøvelser hjemme, eller meld deg inn på treningsstudio og begynn med noe du liker! Alt er bedre enn ingenting! all bevegelse er bra for kropp og forbrenning! Men husk, å ikke overtren i begynnelsen eller generelt. Det er anbefalt å trene 45 min. pr. økt faktisk. 

 

 

 • Tenk at dette klarer du. Sett mål, men ikke for store. Ja du vil kanskje gå ned 30-70 kilo, men ikke sett så store mål. Det er demotiverende å ha store mål. Se på det som en veldig stor bonus når den dagen kommer at du har gått ned så mye! 

 

 

 • Det er lov å være sliten, og det er lov å ville gi opp. Men finn din livsstil du kan leve med. Selv om jeg ikke spiser godteri lenger, så kan det hende at dere kan spise litt godteri uten at det skader på vekta. Jeg har en kropp som ikke tåler store mengder sukker, og jeg legger derfor veldig raskt på meg.. Så jeg har valgt å droppe det. Jeg koser meg heller med proteinbarer, proteinpannekaker, fruktsalat, mat, iskaffe og sukkerfri brus. 

 

 

 • Husk at det er lov å ha dårlige dager. Det kan komme en uke hvor vekta står stille, eller at dere har gått opp i vekt. Men da handler det rett å slett om å ikke gi opp. Jeg anbefaler å ha en matdagbok som dere er 110 % ærlige med. Skriv ALT dere spiser, og hvis dere har gått opp i vekt, så kan dere se igjennom uken hva dere har spist som kanskje har gjort det slik ? 

 

 

 • jeg anbefaler å spise vanlige matprodukter og ikke måltidserstatere. Å gå ned i vekt handler om å endre livsstil. Noe du kan leve med, og ha det bra osv. Men til slutt så må du sikkert tilbake til vanlige måltider enn erstatningen,  og da kan det hende at kroppen reagerer med å legge på seg fordi den ikke er vant til det. 

 

 

 • Ta bilder! Du kommer til å takke deg selv senere for at du har bilder å se forskjell etter! Det er iallefall for meg en kjempe inspirasjon!!

 

 

 • Til slutt, finn DIN måte å endre om livsstilen på. Selv om dette fungerte for meg, så funker det kanskje ikke for dere. Men dette er iallefall noe som har hjulpet meg i å gå ned 27 kilo på 1 år og 2 måneder. :) 

  

 

#vekt #vektnedgang #livsstil #kosthold #overvekt #fedme #slanking #slankeblogg #inspirasjon #motivasjon #mat #matblogg #trening #treningsblogg #helse #helseblogg #personlig #hverdag #helg #blogg #vår #kroppen

Dato.18.03.2017 klokken.17:41 Kategori: Inspirasjon Kommentarer: 5

Disse matvarene kjøper jeg

 • 18.03.2017kl.13:48
 • Kategori: Kosthold
 • kommentarer: (4 )

 

God lørdag alle sammen! ♥  I går la jeg ut et innlegg om ukas vektnedgang, og jeg har fått så fine kommentarer som virkelig varmer! Igjen, tusen takk!! I tillegg fikk jeg et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om hva jeg handler inn og spiser osv. Så jeg tenkte at det kunne komme i dette innlegget. Dette innlegget skal handle om hva jeg kjøper på matbutikkene, men jeg skal også lage et innlegg om kostholds tips. Jeg håper det kan fenge dere! :-) 

 

 

Det jeg kjøper av brødmat er dette: 

Som dere ser så kjøper jeg grove produkter som jeg både synes er veldig godt, og blir langvarig mett av. Knekkebrød spiser jeg til matpakken hver dag, mens rundstykkene kan jeg kose meg med hvis jeg har lyst på egg til kveldsmat eller noe. 

 

 

Det jeg bruker av pålegg er dette:Magre produkter med minst mulig sukker og fett er noe vi alle burde forholde oss til. Kalkun pålegget for eksempel, inneholder bra med proteiner som er veldig bra i forhold til trening og restitusjon. Dette skal jeg komme mer inn på i et annet innlegg! 

 

Jeg pleier å drikke dette til frokost eller kveldsmat:

Jeg er veldig glad i te, og te kan man drikke mye av! Jeg drikker te uten sukker, men må ha søtningsmiddel oppi for ellers så synes jeg det smaker veldig stramt. Suketter er noe jeg bruker. Den andre søtningsmidlet dere ser på bildet, bruker jeg oppi proteinpannekake røra! 

 

Dette kjøper jeg av frukt og grønt:

 

Jeg kjøper både ferske og fryste grønnsaker. Jeg er mest glad i kokte grønnsaker til middag egentlig. Mens de ferske bruker jeg som regel i sammenheng med frokost eller lunsj. Når jeg lager omelett for eksempel så bruker jeg mye ferske grønnsaker som hvitløk, rødløk, purreløk, tomater + salat på siden. For eksempel som dette:

 

 

Jeg bruker MYE egg:

 

Jeg må være ærlig å si at jeg bruker veldig mye egg. Jeg bruker det til veldig mye! Jeg lager ofte proteinpannekaker, stekt egg, omelett osv. Så det går en sånn pakke i uka. Jeg bruker 4 egg i proteinpannekake røra, 4 egg i omelett, og 2 stekt egg. Og da har jeg igjen 2 egg til gode. Men de står sjeldent lenge.. hehe. 

 

Mindre sukker i ketchup:

 

Til helge kos kjøper jeg dette:

 

 

Helgekosen er veldig begrenset som dere ser. Jeg spiser ikke godteri, kjeks, kaker, osv. Det skal jeg også komme mer inn på i det neste innlegget. Men jeg unner meg loff til reker, selv om det tar litt tid før jeg blir mett, men det jeg pleier, er å varme loffskivene i ovnen + ta en god del salatblader under rekene. Kjenner på metthetsfølelsen av salaten! Lett majones er heller ikke veldig sunn, men jeg koser meg med mat i stedet for godteri, så da spiser jeg litt majones. Jeg lagde rekesmørbrød i går til middag, og reker i seg selv er ikke usunt. Reker inneholder 18 g. proteiner og har gode næringsskilder. Det er altså loffen og majonesen som ikke er det sunne. 

I dag skal jeg ha pizza til middag, og det er heller ikke veldig sunt. Jeg klarer ikke å lage pizzadeig uten å bli utålmodig og sur, så da kjøper jeg på butikken. haha.. Igjen, dette er i stedet for rene sukkerprodukter som godteri osv. 

 

 

Jeg spiser og en god del yoghurt:

Nå er det 10 kr pr. skyr på rema, så LØP OG KJØP! Kjempegodt og veldig bra for treningen! Melkesukker som da er bedre kjent som laktose, er godt for restitusjonen etter trening. + Det inneholder godt med proteiner som finnes i melkeprodukter! 

 

 

#kosthold #inspirasjon #motivasjon #diet #proteiner #frukt #grønt #grønnsaker #middag #måltid #mat #matblogg #helse #helseblogg #diett #trening #treningsblogg #helg #hverdag #blogg #vekt #vektnedgang #skjønnhet #overvekt 

Dato.18.03.2017 klokken.13:48 Kategori: Kosthold Kommentarer: 4

Ukens vektnedgang


 

Heisann! ♥ 

Fredag! Som jeg både har gledet og gruet meg til!  Jeg gledet meg fordi jeg skulle ha langhelg, sove lenge, og gjøre akkurat hva jeg ville. Og jeg grudde meg pga. fredagen er min faste veiedag. Forrige uke gikk jeg ned 1,4 kilo, og da tenkte jeg at denne uken så ville jeg kanskje ikke ha gått ned noe, og verste fall ha gått opp i vekt. Men jeg har gått ned 1 kilo denne uken og! Jeg er kjempestolt og veldig fornøyd med at nå går jeg fortere ned i vekt. Det har en periode gått veldig opp og ned, og jeg vet at det er iskaffen som har skylden i det. Jeg drakk iskaffe zero hver eneste dag før, fordi jeg trodde at det ikke var "ille". Selv om det er zero, så inneholder det fortsatt sukker. Og jeg tåler ikke sukker i visse mengder. Jeg drikker iallefall mye mindre iskaffe nå. Nå drikker jeg iskaffe kun i helgene. Så det er vel derfor jeg går ned i vekt! :-D 

 

Nå har jeg gått ned 27 kilo totalt. Nå mangler jeg 3 kilo, så har jeg nådd en ny milepæl, 30 kilo!!  Tenk det. Snart har jeg gått ned hele 30 kilo. Så langt har jeg aldri kommet før. Så nå er det bare å fortsette! Jeg tenker forresten å ha ukens vektresultat innlegg fremover. Er det noe dere kunne tenkt dere? :) Jeg spør fordi jeg vet ikke om det er noe interessant eller ikke, så hvis det er et ønske for det, så skal jeg skrive slike innlegg hver uke, uansett resultat! Opp til dere! :D 

 Fornøyd jente som fortsetter å gå ned i vekt! 

  

 

#helse #helseblogg #blogg #inspirasjon #skjønnhet #motivasjon #kosthold #mat #diett #matblogg #trening #treningsblogg #kroppen #vekt #vektnedgang 

Dato.17.03.2017 klokken.19:10 Kategori: Inspirasjon Kommentarer: 6

Langhelg

 • 16.03.2017kl.19:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

 

Heisann! ♥

Da har jeg nok en gang fått langhelg! DIGG!  Jeg startet langhelgen med to timers powernap før jeg begynte på middagen i dag. Klokken var nærmere 18.30 da jeg fikk begynt på middagen! To timers powernap er en evighet siden jeg har prioritert! Jeg husker nå hvorfor det er så lenge siden, og det er fordi jeg blir så døsig etter søvnen. Tar lang tid før jeg kvikner til. Det fristet egentlig å fortsette å sove, men jeg har trening på planen!  Pga. sen middag så blir derfor treningen utsatt til klokken 21 i kveld, men det gjør ingenting! Da er det mest sannsynlig ikke så folksomt der nede. Slippe kø på apparater er ganske greit, for da går det fortere og! 

 

I dag var det altså laks med kokte grønnsaker og poteter til. Magert, og veldig godt! 

Denne uken så har vestlandet fått kjørt seg med uvær. Tirsdag og onsdag var noen dager som nesten gjorde det umulig for meg å møte opp i praksis. Det var mye vind, store bølger, mye regn og hagl. I tillegg begynte det å lyne og tordne på kvelden på tirsdag.. Veldig ubehagelig. Men sånn er det her oppe. Men jo, det som nesten gjorde det vanskelig å komme i praksis var pga. de store bølgene. Jeg pleier å ta hurtigbåt på dagtid, og jeg rakk så vidt å komme over før jeg fant ut at den senere på dagen ble innstilt. Så jeg hadde flaksen med meg. Men å sitte i en båt hvor vi omtrent flyr av gårde, var ikke kult. Mens jeg satt og hoppet i setet, så tenkte jeg veldig på filmen "the perfect storm".. haha, så for meg det verst tenkelige scenarioet. Men jeg kom meg frem og tilbake heldigvis, og uværet har så og si gitt seg! 

 '

Slik så det ut i går.. Ikke veldig gøy å ta båt da for å si det sånn.. 

 

Nå har jeg bare fire vakter igjen, så er jeg ferdig med 10 ukers praksisen! Helt utrolig for fort tiden har gått.. Jeg har virkelig stortrivdes, blitt veldig godt tatt imot og vare på. Det eneste jeg gleder meg til er å ikke pendle over fjorden lenger. Jeg gleder meg til å gå til skolen som tar 2-3 min å gå til. Jeg gleder meg til å ikke være hjemme så sent som i 22.40 tiden. Etter 10 uker, blir man passe lei pendlingen.. Så pendling er noe som ikke passer meg.. Men da har jeg prøvd det og! :-D 

 

Jeg håper dere fortsatt får en fin kveld videre, så kommer det kanskje et nytt innlegg i morgen! 

 

#hverdag #skole #pendling #utdanning #helg #langhelg #mat #matblogg #inspirasjon #motivasjon #kosthold #helse #helseblogg #trening #treningsblogg #skjønnhet 

Dato.16.03.2017 klokken.19:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sunnere helgemiddag

 • 12.03.2017kl.20:38
 • Kategori: Kosthold
 • Kommentarer: ( 0 )

Hei alle sammen! ♥

Da er det snart på tide å legge denne uken bak oss, og starte en ny uke med blanke ark. Denne helgen har gått så vanvittig fort! Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. Hvor blir det av tiden? Er det bare jeg som synes at tiden går altfor fort?? Jeg har KUN 8 vakter igjen i praksis! Tenk at det snart har gått 10 uker! Jeg skjønner ikke at tiden har gått så fort! Men uansett, denne helgen så har jeg gjort som jeg pleier, kombinert dagene med trening, kos, restitusjon, og skolearbeid. Jeg har denne helgen valgt å lage sunnere middager i stedet for fettrike måltider som ofte blir lagd i helgene. Altså jeg har ikke sluttet å lage pizza og den slags, men denne helgen fikk jeg lyst på noe lettere.

På fredag så spiste jeg reker, noe som inneholder en god del proteiner faktisk. Det fant jeg ikke ut før på fredag.. 18 g. proteiner er det faktisk i reker! Dere må tro jeg er helt vill etter proteiner, men det er ikke uten grunn! Som nevnt tidligere, protein er næringsstoffet som skal bygge muskelmassen i hvilefasen, og i det hele tatt bygge kroppen etter trening. Derfor. Jeg tok ikke bilder av rekene, men jeg hadde iallefall loff og salat med rekene! 

I går og i dag så har jeg hatt laksetaco med masse grønt. Veldig godt, og sunnere vri på helgekosen! Det eneste som ikke var så sunt på tallerkenen er den fine lefsa og tacosausen, men det hører med til taco. Jeg kommer aldri til å bytte til grovere lefse. Noe skal jeg få ha! Til gjengjeld har jeg ikke med rømme. Men ost har jeg på. 

Laksetaco er veldig godt, veldig enkelt å lage, og noe alle som liker fisk kan like! Dette kan jo også lages i ukedagene, fordi det er magert og inneholder mange gode næringsstoffer! :) Jeg har også begynt med smoothie. Målet mitt er å lage smoothie fra scratch med ferske varer. Jeg kjøpte kun en pose fra butikken + eplejuice med mindre sukker for å lage smoothie. Veldig godt, og bra som mellommåltid! :-D 

 Jeg håper dere har hatt en fin helg, og får en fin uke! 

 

#mat #matblogg #inspirasjon #motivasjon #kosthold #diett #grønnsaker #fisk #proteiner #hverdag #helg #kos #trening #treningsblogg 

Dato.12.03.2017 klokken.20:38 Kategori: Kosthold Kommentarer: 0

Lørdagens gåtur i bilder


 

Heisann! ♥

 

I dag så var det meningen at jeg skulle ned på progym for å trene. Men de planene la jeg til side da jeg så det fine været vi hadde i dag tidlig. Jeg bestemte meg rett og slett for å gå meg en tur i stedet. Jeg tok meg en gåtur på to timer, så jeg vil si at det er godt nok! Jeg gikk nok en gang til romsdalsmuseet som jeg har som fristed og har lagt mitt elsk på. Jeg gikk først en runde før jeg kom til museet, også begynte jeg bare å knipse bilder mens jeg storkoste meg. Utrolig deilig å kunne gjøre sånt og ikke måtte dra på et studio for å trene. Jeg fikk min trening som var kondisjon med oppoverbakker osv. Så jeg har fått trent på en annen måte i dag! :-D 

 

Her er noen bilder jeg tok i dag;

 

#foto #fotografi #bilde #bilder #hobby #natur #trening #treningsblogg #helg #lørdag #inspirasjon #motivasjon #molde #møreogromsdal #blogg #skjønnhet #museum 

Dato.11.03.2017 klokken.16:14 Kategori: Inspirasjon Kommentarer: 0

God lørdagsfrokost

 • 11.03.2017kl.11:28
 • Kategori: Kosthold
 • kommentarer: (4 )

 

God morgen/formiddag til dere alle! ♥

Det viktigste med helg er å senke stressnivået, lade batteriene til en ny uke, og kose seg (hvert fall i mine øyne). Når jeg skal senke stressnivået, så prøver jeg å ta en ting om gangen, og fokusere på nå tiden og ikke hva som skal skje etterpå. Så da gjør jeg det meste ut av situasjonen, og det kan for eksempel være når jeg lagde meg frokost. Jeg skrudde på radioen med den kanalen jeg liker best. Også koste jeg meg med musikk mens jeg lagde mat. Da er jeg fokusert i nåtiden, og ikke hva som skjer senere på dagen, i morgen eller til uka. Det er veldig viktig å koble av! 

 


 

Jeg har blitt veldig glad i å lage mat! Altså, jeg har alltid likt det, men nå elsker jeg det. Hjemlaget mat smaker alltid best! Og jeg blir jo litt stolt etterpå når jeg har fått til en matrett jeg ikke har lagd før for eksempel. Dessuten har jeg blitt flinkere til å ha med mer grønt i måltidene, noe som og bidrar til å stabilisere blodsukkeret og holder mettheten lenger. Til frokost i dag så hadde jeg lyst på omelett. Jeg tok fire egg, en tomat, litt rødløk, og litt kalkunfilet pålegg og blandet det sammen, med litt pepper og salt. Ved siden av omeletten så valgte jeg å ha salat og tomatskiver i stedet for rundstykker. Veldig godt, og sunt! Og ikke minst proteinrikt!  Men i bartekoppen min derimot hadde jeg oppi Litago lettere sjokolademelk.. høhø. Tross alt lørdag! :-D 

 Hva har dere lagd til frokost i dag? :-D 
 

#helse #helseblogg #mat #kosthold #matblogg #diett #grønnsaker #egg #proteiner #trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon #helg #hverdag #skjønnhet #lørdag #hjemlagd 

Dato.11.03.2017 klokken.11:28 Kategori: Kosthold Kommentarer: 4

Vektnedgangsresultater med endring i kosten


 

Hei og god fredag til dere alle! ♥

Hvor godt er det ikke med fredag? :D Jeg blir aldri lei fredager, uansett hva.. 

Denne uken så har jeg virkelig jobbet hardt med meg selv. Jeg har hatt et elsk forhold til iskaffe zero, som jeg trodde var uskyldig i forhold til kcal mengde, sukker osv. Men nei. Jeg har nå begynt å skjerpe meg i forhold til å lese hva enkelte matvarer inneholder før jeg kjøper dem, slik at jeg blir bevisst på hva jeg får i meg.. Selv om det står "zero", så betyr det ikke at det er sukkerfritt eller fettfri i produktet. Det samme gjelder nugatti zero.. den har jeg gått på en smell før på. haha.. tror vi nordmenn må bli mer beviste på innholdet i matproduktene. Er ikke så uskyldig som vi tror.. Men jeg refererer mest til meg selv, for jeg har tidligere vært veldig dårlig på det..

Men uansett.. Jeg har som nevnt hatt et elsk forhold til iskaffe, og det kunne jeg finne på å drikker to av hver eneste dag.. hehe..... Vektnedgangen har stått litt stille i det siste, og da begynte jeg å bevisstgjøre på at det faktisk kan skyldes iskaffen. jeg har hatt en uke nå uten så mye som iskaffe, og jeg har gått ned 1,4 kg. Det sier seg selv, at det er kaffen som ikke er så bra... Fremover skal jeg altså ikke drikke det. MEN jeg skal ikke nekte meg selv alt jeg liker, for da blir det litt stusslig.. Så jeg har kjøpt meg iskaffe i dag for å kose meg med. Jeg har hatt en uke med hard trening og streng kost, så jeg må da gjøre litt forskjell på helg og hverdag.. 


 

Denne uken så har jeg hittil hatt 3 harde treningsøkter. Og i tillegg hatt senvakter hvor jeg ikke var hjemme før 22.40 tiden.. Ganske sent, men sånn er det. Så i dag så har jeg sovet ut! Veldig veldig deilig, og noe kroppen min trengte! Jeg våknet opp i 11 tiden i dag, og var helt uthvilt. Det er ikke ofte jeg føler jeg er det. Så det trengte jeg! 

 Gøy å se forskjell :D

 

Jeg håper dere får en fin fredag!

 

#trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon #blogg #selfie #muskler #kosthold #diett #slanking #vekt #vektnedgang #skjønnhet #kroppen 

 

 

Dato.10.03.2017 klokken.19:56 Kategori: Inspirasjon Kommentarer: 4

08:30 styrketrening

 • 07.03.2017kl.12:08
 • Kategori: Trening
 • Kommentarer: ( 0 )

Heisann! ♥

 

Dagen i dag startet for min del klokken 08.00, da jeg endelig hadde bestemt meg for å trene før praksis. Jeg har lenge hatt tankegangen at jeg ville sove lenge som mulig før kveldsvakter. Men i og med jeg har tre kveldsvakter denne uken, så måtte jeg bare begynne et sted. Jeg begynte altså i dag. Jeg hadde også kveldsvakt i går, men da hadde jeg hviledag fra trening. Forrige uke så trente jeg syv dager i strekk, noe som gjør at jeg måtte tvinge meg selv i å ta fri i går. Jeg har virkelig blitt bitt av treningsbasillen! Jeg elsker å trene, men jeg må også sørge for å ha hvert fall en dag med restitusjon. La kroppen få sin hvile før neste økt. Det som skjer hvis jeg kjører kroppen for hardt, er at jeg kan få belastningsskader. Og det gidder jeg ikke, så jeg skal fremover være flink til hviletiden!

 ... Men uansett.. jeg var på treningsstudioet 08.30, og trente i ca. 50 minutter. Jeg begynte med oppvarming i 20 minutter på tredemølla med jogging og rask gange. Jeg har noen faser hvor ulike oppvarmingsøkter er mer spennende enn andre. For tiden er jeg veldig glad i intervall trening på tredemølla med både jogging og løping. Sist var jeg veldig begeistret for å dele opp oppvarmingen på flere apparater. Jeg kunne for eksempel begynne med 5 minutter med trappetrening. Så 10 minutter på sykkel eller ellipse maskin, og 10 minutter på tredemølle. Jeg har og begynt å varme opp med roing, men jeg hater den type oppvarming.. Så jeg er bare nødt til å tvinge meg selv noen ganger.. Jeg ror ca. 2 km på 10 minutter, før jeg bytter oppvarming, eller går over på selve styrke biten. 

 

Noe nytt jeg har begynt med er stang. Jeg trener veldig sjeldent stang, da jeg ikke visste hvilke øvelser jeg kunne ta med stang. Altså, her må man slippe løs fantasien. Man kan gjøre mye med stang, så lenge man er forsiktig med ryggen! I Shapeup magasinet, så fant jeg en øvelse jeg prøvde meg på i dag, og det var framoverlent roing. I og med jeg er fersk med stang, så la jeg ikke på noen vekter. Selve stangen veier 20 kg. Så jeg løftet jo med vekt kind of.. Jeg "rodde" 10 x 3 ca. Veldig kjekk øvelse, som jeg skal fortsette med fremover!  

Etter 50 minutter trening dro jeg på butikken å handlet litt matvarer. Så lagde jeg meg proteinpannekaker til lunsj. Veldig godt! elsker proteinpannekaker! Nå om ikke alt for lenge skal jeg ut igjen, for da skal jeg i praksis. Nå er det ca. 2 uker igjen! Tiden går virkelig fort! Men uansett, jeg håper dere får en fin dag videre! :-D

 

 

#trening #treningsblogg #motivasjon #inspirasjon #kosthold #diett #mat #helse #helseblogg #skjønnhet #trene #hverdag #skole #student #kroppen #vektnedgang #styrketrening #styrke #kropp #vekt 

Dato.07.03.2017 klokken.12:08 Kategori: Trening Kommentarer: 0

Denne uken + Lørdagskos

 • 04.03.2017kl.18:47
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Heisann! ♥

 

Da har det visst gått 6 dager siden sist jeg har skrevet et blogginnlegg.. Det var ikke planlagt.. Jeg planla å ha et par dager uten, men 6 dager.. Det var ikke etter planen. Denne uken har vært travel og det blir ikke mindre travelt framover. Det er mye som skal skje. Vi er snart ferdig i praksis, ca. 3 uker igjen. Så vi er nå i en siste innspurt hvor vi skal få frem et produkt, og gjøre ferdig flere oppgaver. Så jeg må bare på forhånd fortelle at det ikke vil komme daglige innlegg, men flere innlegg en i det siste skal jeg prøve på. Skal hvert fall komme 2-3 innlegg i uka! 

 

Uansett, denne uka så har jeg vært i praksis mandag og torsdag. Tirsdag og onsdag hadde vi innedag fra praksis og hadde undervisning om utfordrende atferd med tvang og makt. Kjempe spennende! Dessuten har jeg vært veldig sosial denne uken!  Mandag og tirsdag så hadde jeg besøk av en venninne på hybelen med Skam sesong 3 på skjermen. Altså, jeg har sett sesongen 2-3 ganger før, men jeg elsker å se den flere ganger! Onsdag var jeg invitert på middag hos en annen venninne som bor 2 etasjer fra meg. Så det ble ikke lange turen, haha.  

I går så ble jeg med på en spontan shoppingrunde. Og da fikk jeg en anledning til å kjøpe baderomsvekt. Jeg pleide å veie meg på Pro gym, men i og med jeg må spise før jeg trener + har på en del tøy, så kan det påvirke vekten. Så jeg tenker det er best å veie seg tidlig på morgen med minst mulig klær og ikke har spist eller drukket på noen timer for å få riktig vekt. Så til fredag, så skal jeg teste den! Jeg kjøpte også hengelås til boden min som har stått åpen i 1 mnd nå. Kjempe smart å la tingene sine stå i en bod uten lås.. Ingenting har blitt stjålet, så jeg var heldig denne gangen!  

Etter shoppingrunden så dro vi hjem til Campus, og lagde middag hos meg, og hadde en koselig jentekveld! Etter ca. en uke med å være sosial hver eneste dag, så kan jeg være ærlig å si at det er godt å ha denne lørdagen for meg selv! Tro meg, det har vært kjempe koselig, men jeg er litt sliten nå. Litt uvant å være med folk hver eneste dag, men som sagt, det er kjempe koselig! ♥ 

 

I dag så har jeg som sagt hatt lørdagen for meg selv. Og da har jeg vært å trent i en time ca. Også dro jeg hjem for å slappe av. Også har jeg jobbet med skole. Nå slapper jeg av med Skam sesong 2, før jeg skal starte med middagen som skal være kyllingkarbonader med pommesfrites. Jeg har allerede spist en "forrett". Loff med salat og reker + LETT majones.. haha. Vet at det fortsatt er en del Kcal i lett majonesen, men det er ikke hver dag jeg spiser det. Og dessuten, jeg spiser ikke godteri og slikt, så noe må jeg unne meg. Reker er dessuten noe jeg sjeldent spiser. Det var etter forrige lørdagen jeg begynte å få smaken på reker igjen. Så da kjøpte jeg spontant reker. Neste gang jeg skal ha jentekveld, så blir det servert reker og hvitvin! Leke litt voksen i alder av snart 23. På tide ;-) 

 

 

Men uansett, jeg håper dere som leser bloggen min har hatt en fin uke, og har en fin helg! Hvis dere har spm. på lur, så er det bare å skrive ned i kommentarfeltet. Svarer på det meste! :-D 

 

 

#hverdag #blogg #inspirasjon #motivasjon #helse #helseblogg #venninne #skole #utdanning #trening #treningsblogg #kosthold #mat #matblogg #diett #reker #helg #lørdag #shapeup #magasin #skjønnhet #velvære #personlig 

Dato.04.03.2017 klokken.18:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3
martheef

23 Moss


DesignIna Anjutahits