hits

Studier og trening

Heisann! ♥

 

Da var vi allerede kommet til onsdagen. Jeg synes at tiden bare flyr av gårde, før vi vet ordet av det er det plutselig kaldt og skikkelig høst. Dagene går i ett med studier og trening, det er slik hverdagen til en student ofte ser ut. Skole-fritid-studier-fritid-søvn osv. Det er i helgene vi plutselig får litt bedre tid, og litt pust i bakken. Jeg stortrives som student, men det kan være skikkelig tungt til tider. Det er litt slitsomt å sitte i flere timer på skolebenken med tett luft og skal følge med, og samtidig skal fortsette å lese/skrive når vi kommer hjem fra skolen. Men heldigvis har vi studiedager, også har vi en del varierte undervisninger.

 

Skoledagen i går for eksempel var i en gymsal med over to timers kondisjonstrening. Jeg er ikke den som har den beste kondisjonen, men jeg deltok på alt, og dere kan regne med jeg var helt død etterpå.. Det var både crossfit og en del kondisjon i løpet av de timene, og det var ikke veldig mye rom for pauser. Det ble kjørt i ett. Det var både lagspill og en god del løping. Da vi hadde crossfit så skulle vi løpe med tjukkaser til andre siden av gymsalen og tilbake osv, med forskjellige stillinger. Det var både bæring, løfting over hodet, holde tjukkasen på skuldrene osv. Det ble litt tungt etter hvert, men det var gøy! Dagen totalt var ganske morsom, men på slutten så var de aller fleste ganske slitne og var ikke så gira på å løpe så veldig mye mer, men da hadde vi jo også mer slække aktiviteter. Det ble iallefall ikke noen trening på progym i går for å si det sånn.. da var det godt å bare ta det helt med ro! 

 

I dag våknet jeg opp med ganske så øm og vond rygg, hofter og ben. Ryggen var egentlig det verste. Jeg vet ikke om det er feilbelastning på grunn av bæringen i går, eller om jeg rett og slett er skikkelig støl, men ryggen er iallefall ikke god! Vi hadde studiedag i dag, og da startet jeg dagen med skolearbeid, også dro jeg ned på trening for å gjøre noe med ryggen. Jeg tok noen lette øvelser for å se om det ble noe bedre. Det gjorde iallefall ikke noe vondt verre, det gikk veldig fint å trene ryggen, men da jeg skulle trene biceps, så merket jeg at det gjorde skikkelig vondt. Da stoppet jeg med en gang, og avsluttet treningen. Det strålte ut smerter fra høyre siden av bicepsen og opp til skulderbladet, og det aner jeg ikke hva innebærer.. Det var iallefall mitt signal på at det var nok til å stoppe treningen. 

Ny treningsbukse fra gymgrossisten! Jeg elsker denne buksa, den er så ufattelig god å gå i! Jeg pleier egentlig å bruke denne som avslappingsbukse, men også på trening de dagene jeg ikke skal trene kondisjon.

 

#trening #treningsblogg #studier #student #hverdag #livsstil #helse #kroppen #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #fitness #crossfit #kosthold #diett #vektnedgang #gymgrossisten 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv