hits

Aktiv sommer

Heisann! ♥

 

Det har vært litt stille fra denne fronten i det siste, og det skyldes rett og slett at jeg har mye å gjøre. Jeg jobber i turnus på 90 % ca, jeg trener, går turer med hunden, er med venninner osv. Jeg er med andre ord, veldig aktiv/opptatt for tiden. jeg har ikke så veldig mye tid til overs bortsett fra på kveldene når jeg jobber dagvakter, men da er jeg som regel ganske sliten og vil bare se på serier på netflix. Derfor blir det litt stille til tider, men jeg tenker ut flere innlegg jeg kan skrive litt utover likevel, slik at det kommer noen innlegg. Jeg ser at det stadig er lesere som er innom bloggen, og det er veldig koselig! 

 


Jeg vet jeg har dårlig kvalitet på mobilen, men det skal snart ordnes med. Skal kjøpe ny mobil snart!

 

Denne sommeren så rekker jeg dessverre ikke ferie som jeg egentlig planla med kusina mi. Jeg har rett og slett for mye å gjøre, inkludert skolearbeid. Jeg planlegger en helgetur til Molde for å hente noen bøker, slik at jeg kan sette i gang med litt skole igjen. Det frister veldig lite å styre med dette igjen, men dessverre så må jeg bare. Jeg har hittil vært en del med venninner. Jeg har vært på noen fester, fått besøk, og hatt en koselig Oslotur. Selv om det ikke blir ferie i år, så skal jeg likevel kose meg. Det blir å finne på ting her hjemme som kan være hyggelig. Noen småturer til Oslo og i nærområder får jeg til. I kveld skal jeg og en venninne spise sushi og dra på kino etterpå, og det gleder jeg meg veldig til! 

  

Når det gjelder trening og kosthold så går det nogen lunde bra. Kostholdet har glippet litt i det siste, men jeg er fortsatt flink på å skille hverdag og helg. Jeg spiser fortsatt ikke godteri, men her om dagen spiste jeg litt kake i bursdags anledning. Såpass bør jeg kunne gjøre i blant. Jeg drikker alkohol med sukker på fester og slikt, og det skal også gå greit i visse mengder. Jeg skal ikke skeie alt for mye ut, men kose meg, det skal jeg. Det er viktig! Når det gjelder trening så går det ganske bra. Jeg trener på studio + jeg jogger med hunden min. Jeg orker stadig å jogge lengre og lengre, og det er så gøy! 

Vekten går både opp og ned. Denne uken gikk jeg opp. Og det skyldes både kcal overskudd og den kvinnelige uka. Jeg drakk en del drinker forrige helg, trente litt mindre, og spiste kake på onsdag. Så det ble en "fin" kombo for kroppen å legge litt på seg, men de skal av igjen! Jeg gir ikke opp, det gidder jeg ikke. Ikke når jeg har kommet så langt som jeg har. Dessuten blir jeg veldig plaget av denne kvinnelige uka. Jeg blir faktisk veldig dårlig. I går hadde jeg veldig vondt i korsryggen, hodet, og var ganske blek. Det er så rart at vi reagerer så forskjellig på denne uka. Noen blir ikke plaget i det hele tatt, mens andre reagerer med mye smerter. Jeg kan oppleve å ha så store kramper at det føles ut som jeg skal besvime. Jeg husker at i tidligere i vår, så fikk jeg så store kramper at jeg ble svimmel. Jeg har vært hos legen for det, og har heldigvis fått noen smertestillende for denne perioden, for at jeg ikke skal bli så dårlig. Det er første dagen med disse smertestillende, så jeg håper de vil hjelpe fremover. 


 

Ellers går ting veldig bra for tiden. Jeg trener som sagt, og jeg koser meg hjemme før jeg må begynne å studere igjen! Det skal komme flere innlegg fremover! :) 

 

#hverdag #helg #sommer #ferie #sommerferie #venner #studie #skole #student #helse #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #kosthold #vektnedgang #mat #matblogg #blogg #aktivitet #trening #treningsblogg #skjønnhet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv