hits

Første økt på 8 dager

 

Heisann! ♥

 

 

I det siste så har jeg vært ganske gretten og kjent på noe som manglet.. Jeg følte at kroppen ble tyngre og sinnet like med på lasset. det var mangel på trening som gjorde det slik. I går ble jeg motivert til å ta min første joggetur, og fy søren så godt det var! Jeg jogget ca. 1 km sammenhengende, også gikk jeg i rask tempo resten av turen. Det var sol, og ganske behagelig temperatur, så det var ingen tvil om at det var dette jeg trengte! Humøret ble mye lettere etter denne turen, og jeg følte mestring igjen. Dette gjorde meg veldig godt!

 

 

I dag hadde jeg min første treningsøkt på treningssenter i Moss. Det var hvert fall godt!! Utrolig godt å komme i gang igjen med apparatene jeg er så godt vant til + flere apparater vi ikke har på Pro gym som jeg savnet. Jeg trente i ca 80 minutter, hvor 15 av minuttene gikk til oppvarming på ellipse maskin, også resten på styrke. I dag trente jeg rygg, mage og triceps. For første gang på lenge så trente jeg med Abilica PowerTower , hvor jeg skal bruke hele kroppsvekten på å løfte bena opp, som gjør at jeg trener magen. Det var veldig tungt, men jeg fikk til 15 rep. En fin start! Jeg skal bruke denne fremover for å utvikle mine ferdigheter rundt magemusklene og i det hele tatt bruke kroppsvekten. Noe annet gøy som jeg vil prøve er å klatre bortover med kroppsvekten. Det har jeg satt som mål at jeg skal få til i løpet av denne sommeren. Det blir nok tungt, men jeg skal jobbe beinhardt for å klare det! 

 

 

Økta i dag gjorde masse med humøret mitt. Jeg er nå i gang igjen, og det er så vanvittig godt!! Jeg er jo veldig vant til å trene hver dag, og når det går 8 dager sammenhengende uten det jeg er vant til, så gjør det virkelig noe med psyken min.. Jeg blir daff og veldig gretten.. Men i går og i dag, så løste det seg! Nå er det bare å fortsette!

 


 

#trening #treningsblogg #styrke #styrketrening #helse #livsstil #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #kroppen #tyngde #muskler #muskelmasse #magetrening #triceps #rygg #kosthold #diett #vekt #vektnedgang 

3 kommentarer

06.06.2017 kl.16:16

Så flink du er :) det hjelper mye på humøre :) ha en fin dag videre

martheef

06.06.2017 kl.16:47

Anonym: Tusen takk! absolutt :) ha en fin dag du og!

Pia

09.06.2017 kl.11:40

Supert at du trives sånn med trening og merker flere fordeler med det!👍🏻

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv