hits

Hjemme

Heisann! ♥

 

 

Nå er jeg på plass i Moss igjen etter et langt studieår oppe i Molde. Vi fikk sommerferie på onsdag, men jeg ville ha noen ekstra dager med å bare slappe av, trene, og bare gjøre hva jeg selv ønsket egentlig. De første dagene koste jeg meg skikkelig, mens de siste dagene så kjente jeg at det skulle bli godt å komme hjem igjen. Jeg tok 09.25 flyet til Gardermoen i dag tidlig, og alt gikk som det skulle (heldigvis). Men likevel får jeg tåkesyn. Jeg vet ikke om jeg har tidligere nevnt at når jeg er stresset og bekymret så ser jeg ikke klart? Det er som å se under vann, veldig utydelig og får vondt i øynene. Jeg vet ikke hvorfor jeg fikk det når jeg satt på bussen hjemover. Jeg prøvde noen pusteøvelser med å få ned stresset, men det varte hele turen. Men det gikk veldig fint egentlig! Det er en øvesak! 

 

 

Jeg er hjemme igjen, og det er kjempegodt! Veldig hyggelig å se familie og bikkja igjen! Til helgen skal jeg møte venninner for å kose oss litt. Også tar jeg det som det kommer! Jeg har planer om å jobbe en del i sommer, men også trene en del. Jeg er så heldig at foreldrene mine har kjøpt en to mnd abonement på treningssenter til meg. Så heldigvis blir det ikke en overgang fra sommer til høst (når jeg skal til Molde og Pro gym igjen). Forrige sommer så trente jeg ikke. Jeg merket en stor forskjell når jeg kom tilbake. Jeg måtte nesten starte på nytt, men det skjer ikke denne gangen! Her skal det pumpes jern!

 

 

Jeg håper at jeg kan fortsette med mine matvaner mens jeg er hjemme, det med høyt innhold av proteiner. Jeg får mat her hjemme, men alt er ikke som jeg pleier å ha. Jeg har laget avtale med folka at vi skal ordne det meste for at jeg skal komme meg igjennom denne sommeren. Jeg har veldig forståelsesfulle og snille foreldre! På onsdag for eksempel så skal jeg stå for middagen. Da blir det ertesuppe og proteinpannekaker på menyen. Foreldrene mine har ikke spist proteinpannekaker før, så jeg håper det kan falle i smak! Som sagt, jeg har laget mine egne matvaner som jeg mener er riktig for meg. Jeg satser på det skal ordne seg i sommer! :) 

 

  

 

Straks skal jeg ut å gå en tur med mamma og bikkja, så Jeg håper dere får en fin mandags kveld videre!

 

#hverdag #helg #reise #ferie #sommer #helse #helseblogg #inspirasjon #motivasjon #kosthold #mat #matblogg #trening #treningsblogg #livsstil #skjønnhet #diett #vekt #vektnedgang #psykisk #psykiskhelse 

 

 

2 kommentarer

Pia

30.05.2017 kl.20:53

Kos deg hjemme i sommer! Flott at foreldrene dine støtter deg og hjelper deg å holde ting igang mens du er hjemme😊

martheef

30.05.2017 kl.21:10

Pia: Tusen takk! kos deg masse i sommer du og! :) ja jeg er heldig som har så snille foreldre!

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv