hits

17 mai

Hei og gratulerer med dagen alle sammen! ♥  Hvordan har deres dag, hittil vært? 

 

 

Dagen min i dag startet litt før 8. Jeg hoppet rett i dusjen og gjorde meg pynteklar for denne festdagen. Dette er min første 17 mai i en annen by enn Moss, så jeg var veldig spent på hvordan Molde feiret nasjonaldagen. Jeg lagde meg proteinpannekaker med bær, og koste meg med styrk mens jeg hadde NRK live sending i bakgrunnen som jeg alltid pleier å få med meg. Veldig koselig tradisjon som gir meg 17 mai følelse! 09.40 kjørte jeg og noen venninner til hun vi skulle være hos, med matvarer som skulle til champagnefrokosten. Også gikk vi til et sted hvor vi kunne se barnetoget. I år så kjente jeg ikke så mange igjen i toget, men det var veldig koselig likevel! Jeg er vant til noe annet enn det som var her. Jeg er for eksempel mer vant til flere folk, og lengre tog som tar kanskje oppimot 1 1/2 -2 timer. Her varte toget ca. 1 time. I tillegg var det dessverre dårlig med korpsmusikk, men kan ikke klage (da jeg har medstudenter fra bygd som faktisk IKKE hadde korps, haha). Men vi hadde sol, og varme! Det hadde ikke de på østlandet, høhø..

 

 

Etter toget så gikk vi hjem og hadde en deilig champagne frokost/brunsj. Etter et par timer så gikk jeg og Sara til bensinstasjon og kjøpte yoghurtis. Også gikk vi hjem til Campus for å koble litt av, skifte klær, og gjøre oss klare til litt senere. Vi skal samle en gjeng i 18 tiden for å grille og kose oss videre, etterfulgt av trening... hehe. 

 

 

Antrekket i år var som på bildet, en topp og bukse. Jeg har en kjole, men den er blitt for stor.. Så jeg rakk ikke å kjøpe noe nytt. Men jeg følte meg likevel pyntet! Piffet håret med krøller, og sminket meg opp, så det får holde for denne gangen. Neste år har jeg garantert kjole!

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 

#17mai #nasjonaldag #fest #venner #skjønnhet #mote #inspirasjon #motivasjon #vår #mai #mat #drikke #matblogg #champagne #brunsj #trening #treningsblogg  
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv