hits

Ukens vektresultat

 

Heisann! ♥  Da var det på tide med en ukes oppdatering rundt vekta igjen!

 

 

 

Ukens resultat: - 2,1 kg!!!!

 

 

 

Min reaksjon på resultatet: Sååå glad!! 

 

 

Mine tanker rundt resultatet: Dette var de beste tallene å starte dagen med ! 2,1 kilo i minus er kjempebra! Jeg er mega fornøyd, og i lykkerus! Det betyr at det jeg har gjort denne uken har vært riktig!  En av de tingene denne uken som er annerledes, er at jeg hadde en ekstra fridag forrige helg. Jeg tok fri lørdag og søndag. Dessuten har jeg hatt en veldig mager uke, med veldig magre produkter som kalkunpålegg, kylling osv. Jeg har drukket masse vann, og generelt fått i meg nok proteiner. Jeg er såå fornøyd!!!!

 

 

1 ting jeg er fornøyd med: Jeg er fornøyd med variasjon i kosten & mine treningsresultater. Jeg tåler mer, og jeg jobber hardt for å oppnå det jeg ønsker! Jeg synes trening & kosthold er veldig gøy, noe jeg er veldig glad for! Det er ikke gøy å MÅ noe, men ville i stedet! Er ikke gøy å trene fordi man må.. Sikkert derfor det er så mange som sliter med dørstokk mila.. fordi de føler at de må..?

 

1 ting jeg kan forbedre: Jeg ønsker å forbedre kondisjonen. Jeg blir stadig sterkere, men jeg ønsker også å gjøre noe med kondisjonen. Altså, tåle mer rundt jogging/løping. Målet er å løpe sammenhengende i 20 min +. (ja, jeg setter små mål av gangen). Mange som kan løpe en time i strekk.. Tror det tar laaaang tid før jeg er der! Men da setter jeg delmål underveis! :-)

 

 

Ukens cravings: Denne uken så har jeg hatt cravings på havregrøt blanda med blåbæryoghurt. NAM! magert, og veldig godt! 

 

 

Mine mål for neste uke: Jeg føler at jeg har trent hardt, jevnt og trutt igjennom hele uka. Jeg føler at jeg skal fortsette med det! Men jeg har som mål å bli snillere mot meg selv. Altså, se det gode jeg gjør i stedet for å kritisere meg selv.. Det er mitt mål for uken som kommer! 

 

 

 

Jeg ønsker alle en god fredag & helg videre! ♥

  

 

#trening #treningsblogg #blogg #diett #vekt #vektnedgang #kosthold #mat #matblogg #livsstil #kropp #kroppen #inspirasjon #motivasjon #helse #helseblogg #personlig #skjønnhet #velvære #anatomi #helg #hverdag #sunnhet 

2 kommentarer

Josefine Fevang

12.05.2017 kl.14:06

Så flink du har vært. Veldig bra resultater. Min vekt har beveget seg veldig lite den uka her. Vekta står helt stille uansett hva jeg gjøre. Noe som er ekstremt frustrerende. Men tar det som en prøvelse og på tide og komme seg videre og jobbe mitt andre mål i mellom tiden.

Ha en fin helg!

www.josefine.blogg.no

martheef

12.05.2017 kl.14:38

Josefine Fevang: Tusen takk! :) I en vektnedgangsprosess så må vi egentlig bare smøre oss med tålmodighet. Vi kan ikke gå ned hver uke dessverre, og for oss jenter/kvinner så har vi i tillegg en ulempe som ikke mannfolka har. Ved menstruasjon så samler kroppen vann, noe som kan påvirke vekta. MEN det er kun vann, noe som vi mister underveis, og uken etter kan vi dermed forvente en vektNEDgang. Dessuten øker sjansen for å overspise i den perioden. Mange får cravings på sukker og sjokolade, så jeg vil nok påstå at vi må jobbe enda hardere enn det mannfolka gjør. Jeg har lest at menn går ned raskere enn kvinner, og det irriterer stort! men sånn er det. Vi er bygd forskjellige, men har du motivasjon og er en fighter, så nailer du dette! Dette klarer vi!!

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv