hits

Ukens vektresultat

 

Heisann! ♥ Da var det tid for en ny oppdatering rundt vektresultatet!

 

 

Ukens vektresultat: - 1 kg!

 

 

Min reaksjon på resultatet: Kjempe fornøyd!

 

 

Mine tanker rundt resultatet: Jeg har blitt mer bevisst i forhold til mengden denne uken. Jeg har spist litt mindre enn jeg pleier, drukket mer vann, spist mindre ris, pasta og karbohydrater med stivelse. Jeg spiser mer grønnsaker, spiser måltider som inneholder en del proteiner, og spiser regelmessig. Dette fikk meg til å gå i kcal underskudd denne uka! Jeg er veldig fornøyd med egen innsats! 

 

 

1 ting jeg er fornøyd med: Jeg er fornøyd med at jeg har blitt mer bevisst rundt mengden, som har mye å si for å kunne gå ned i vekt. Jeg er fornøyd med at kroppen tilpasser seg måltidene og generelt denne livsstilen!

 

 

1 ting jeg kan forbedre: Bli flinkere til å opprettholde hvilefasen (restitusjonen). Jeg merker at kroppen begynner å bli litt sliten av all den treningen. Har allerede trent rundt 7 timer denne uken.. Hatt dager hvor jeg har trent 1 1/2 time. + onsdag så trente jeg to ganger i løpet av dagen.. Jeg må bli flinkere til å ikke overdrive treningen! 

 

 

Ukens cravings: Jeg er fortsatt gira på Heat og Nocco energi drikker som inneholder bra med koffein og er uten karbohydrater og sukker! anbefales! men anbefales å drikke kun 1 i løpet av dagen (da det er høyt innhold av koffein. Heat har 200 mg koffein, mens nocco har 180  mg. ca. Nocco har også uten koffein :) ) 

 

 

Mine mål for neste uke: Fortsette som jeg gjør, men bli flinkere til restitusjonsfasen! 

 

#helse #helseblogg #trening #restitusjon #hvile #treningsblogg #fitness #vekt #vektnedgang #inspirasjon #motivasjon #helg #hverdag #skjønnhet #kosthold #diett #slanking #slankeblogg #blogg #vår #livsstil #sunn 

Én kommentar

kreativemeeg

21.04.2017 kl.14:46

Godt jobba! Stå på og lykke til :)

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv