hits

Ukens vektresultat

 

Heisann!  ♥  jeg håper dere har en fin påske så langt! 

 

 

Her kommer ukas vektresultat, selv i påsken! 

 

 

Ukens vektresultat: 0.2 kg + 

 

 

Min reaksjon på resultatet: Helt ok. 

 

 

Mine tanker rundt resultatet: Jeg er fornøyd med at jeg ikke gikk mer opp i vekt. 0,2 kg + er bra i forhold til alt jeg hittil har spist. Jeg har fortsatt ikke rørt godteri, kjeks, boller osv. Men forrige lørdag så spiste jeg et stk kake, siden vi feiret bursdagen min. Denne uken har jeg spist veldig mye god mat. Mamma er flink på å lage middager, så det har vært litt mer kos en vanlig. Dessuten har vi kjøpt litt mat ute i et par dager, og det er jo ikke direkte sunt. Men for guds skyld, det er påske. Jeg har ikke dårlig samvittighet. Jeg har hatt fire uker med ukens vektresultat, og tre av dem er med vektøking. To av ukene har jeg en grunn for vektøking. Forrige vektøking skyldtes menstruasjon. Denne gangen skyldtes det påske. Neste uke går vi for en vektNEDgang! 

Jeg har i påsken vært flink til å bevege meg masse, noe som gjorde at jeg ikke la mye på meg denne gangen. Jeg jogger så og si hver dag, + jeg går en-to turer hver dag. Noen dager tar jeg øvelser på gulvet med mage, rumpe, lår øvelser. Men nå kjenner jeg det skal bli såååå godt med "mine" gode treningsapparater på pro gym. Savner å trene på treningssenter. Jeg synes og det er mer sosialt å trene på studio. Nå er det bare tre dager igjen, så får jeg kommet meg i gang igjen. 

 

 

1 ting jeg er fornøyd med: mine nye vaner med jogging. Jeg har begynt med bakketrening. Jeg jogger nå i oppoverbakker, nedoverbakker, og vanlig rett fram. Pulsen fra arbeid til hvile tar ikke så lang tid lengre. Jeg skal virkelig begynne å prioritere jogging og løping fremover som oppvarming! 

 

 

1 ting jeg kan forbedre: føre opp matdagbok igjen. Få oversikt over dagens inntak.

 

 

Ukens cravings: jeg har ikke hatt noen spesielle cravings bortsett fra "Heat" energi drikke. Men jeg har likevel og blitt veldig glad i grove vafler. Jeg lagde vafler i sta med havremel og havregryn. Bare grovt. Veldig godt, og noe jeg dessuten kan lage som matpakke/lunsj fremover. Må bare kjøpe meg et vaffeljern når jeg kommer tilbake til Molde igjen!

 

 

Mine mål for neste uke: Føre matdagbok, trene hver dag med jogging som oppvarming, spise med grønnsaker & drikke mer vann! 

 

 


Hehe guilty pleasure.. nam nam. Langfredag jo ;-D

 

#helse #helseblogg #kosthold #mat #matblogg #diett #vekt #vektnedgang #trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon #vektresultat #hverdag #ferie #slanking #slankeblogg 
 

4 kommentarer

Cecilie

15.04.2017 kl.01:02

Du er så utrolig flink! Også såklart må man få kose seg litt i påsken - det gjør jeg :-D

martheef

15.04.2017 kl.10:53

Cecilie: tusen takk! :) ja viktig det!

Helene Bjerke

15.04.2017 kl.22:54

Stå på! Skeier ut litt i påsken jeg også, men det er jo bare menneskelig! Hvis du er glad i vafler ligger det en god lunchvaffel oppskrift på bloggen min! Mine go-to vafler, superspreke! :-)

martheef

16.04.2017 kl.14:52

Helene Bjerke: flott! skal ta en titt :)

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv