hits

Disse matvarene kjøper jeg

 

God lørdag alle sammen! ♥  I går la jeg ut et innlegg om ukas vektnedgang, og jeg har fått så fine kommentarer som virkelig varmer! Igjen, tusen takk!! I tillegg fikk jeg et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om hva jeg handler inn og spiser osv. Så jeg tenkte at det kunne komme i dette innlegget. Dette innlegget skal handle om hva jeg kjøper på matbutikkene, men jeg skal også lage et innlegg om kostholds tips. Jeg håper det kan fenge dere! :-) 

 

 

Det jeg kjøper av brødmat er dette: 

Som dere ser så kjøper jeg grove produkter som jeg både synes er veldig godt, og blir langvarig mett av. Knekkebrød spiser jeg til matpakken hver dag, mens rundstykkene kan jeg kose meg med hvis jeg har lyst på egg til kveldsmat eller noe. 

 

 

Det jeg bruker av pålegg er dette:Magre produkter med minst mulig sukker og fett er noe vi alle burde forholde oss til. Kalkun pålegget for eksempel, inneholder bra med proteiner som er veldig bra i forhold til trening og restitusjon. Dette skal jeg komme mer inn på i et annet innlegg! 

 

Jeg pleier å drikke dette til frokost eller kveldsmat:

Jeg er veldig glad i te, og te kan man drikke mye av! Jeg drikker te uten sukker, men må ha søtningsmiddel oppi for ellers så synes jeg det smaker veldig stramt. Suketter er noe jeg bruker. Den andre søtningsmidlet dere ser på bildet, bruker jeg oppi proteinpannekake røra! 

 

Dette kjøper jeg av frukt og grønt:

 

Jeg kjøper både ferske og fryste grønnsaker. Jeg er mest glad i kokte grønnsaker til middag egentlig. Mens de ferske bruker jeg som regel i sammenheng med frokost eller lunsj. Når jeg lager omelett for eksempel så bruker jeg mye ferske grønnsaker som hvitløk, rødløk, purreløk, tomater + salat på siden. For eksempel som dette:

 

 

Jeg bruker MYE egg:

 

Jeg må være ærlig å si at jeg bruker veldig mye egg. Jeg bruker det til veldig mye! Jeg lager ofte proteinpannekaker, stekt egg, omelett osv. Så det går en sånn pakke i uka. Jeg bruker 4 egg i proteinpannekake røra, 4 egg i omelett, og 2 stekt egg. Og da har jeg igjen 2 egg til gode. Men de står sjeldent lenge.. hehe. 

 

Mindre sukker i ketchup:

 

Til helge kos kjøper jeg dette:

 

 

Helgekosen er veldig begrenset som dere ser. Jeg spiser ikke godteri, kjeks, kaker, osv. Det skal jeg også komme mer inn på i det neste innlegget. Men jeg unner meg loff til reker, selv om det tar litt tid før jeg blir mett, men det jeg pleier, er å varme loffskivene i ovnen + ta en god del salatblader under rekene. Kjenner på metthetsfølelsen av salaten! Lett majones er heller ikke veldig sunn, men jeg koser meg med mat i stedet for godteri, så da spiser jeg litt majones. Jeg lagde rekesmørbrød i går til middag, og reker i seg selv er ikke usunt. Reker inneholder 18 g. proteiner og har gode næringsskilder. Det er altså loffen og majonesen som ikke er det sunne. 

I dag skal jeg ha pizza til middag, og det er heller ikke veldig sunt. Jeg klarer ikke å lage pizzadeig uten å bli utålmodig og sur, så da kjøper jeg på butikken. haha.. Igjen, dette er i stedet for rene sukkerprodukter som godteri osv. 

 

 

Jeg spiser og en god del yoghurt:

Nå er det 10 kr pr. skyr på rema, så LØP OG KJØP! Kjempegodt og veldig bra for treningen! Melkesukker som da er bedre kjent som laktose, er godt for restitusjonen etter trening. + Det inneholder godt med proteiner som finnes i melkeprodukter! 

 

 

#kosthold #inspirasjon #motivasjon #diet #proteiner #frukt #grønt #grønnsaker #middag #måltid #mat #matblogg #helse #helseblogg #diett #trening #treningsblogg #helg #hverdag #blogg #vekt #vektnedgang #skjønnhet #overvekt 

4 kommentarer

elisebr

18.03.2017 kl.21:27

Så flink du er å spise sunt! :)

Jjhope

19.03.2017 kl.10:59

Takker for mange gode tips :)

Jeg har lenge tenkt på det at jeg skal bli flinkere til å lage brødprodukter og knekkebrød selv, det er jo SÅ enkelt egentlig og ikke minst billig.. Men jeg syns det tar aalt for lang tid og syns det er lettere å kjøpe på butikken - hehe :)

martheef

19.03.2017 kl.11:33

Jjhope: hehe ja ikke sant! Altså man må jo ikke lage selv, for det finnes jo mange supre grove produkter du heller kan kjøpe! Men hjemlagde produkter smaker som regel best da! Jeg har tenkt til å starte med proteinrundstykker, så når den dagen kommer at jeg gidder å lage det, så kan jeg legge ut med oppskrift og alt om det er ønskelig! :-)

Jjhope

22.03.2017 kl.14:39

Jaa, det må du gjøre:)

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv