hits

Når stress tar overhånd

Heisann! ♥ 

 

Når dagene går fort og flyr av gårde, så får man plutselig dårlig tid. I det siste så har det både gått tregt og kjapt med meg. Jeg jobber for å ikke bli utladet, og jeg jobber for å senke stressnivået. I går brøt jeg sammen. Da tok stresset overhånd, og jeg måtte få det ut.. Jeg var veldig sliten. Lang dag i praksis, pendling, jobbing med skole, trene, lage middag, finne tid til å slappe av osv. Det tok rett og slett overhånd. Alt dette fikk begret til å renne over.

 

I dag der imot, så har dagen vært annerledes. Jeg føler at jeg har fått til det jeg ville få til i dag, og det var fordi jeg har vært flink til å begrense meg selv. Det å prioritere enkelte ting, og sette grenser for meg selv. Det trengte jeg. Jeg har fått til praksis, trening, middag, jobbe med skole, og avslapping. Det er en veldig god følelse når ting faller på plass. Det skyldes blant annet at jeg hadde mamma på telefonen i går og i dag. I sånne settinger så er det viktig å snakke med noen om det. Og ingen er vel bedre å snakke med enn moren sin. 

 

I morgen har jeg sen vakt, noe som betyr at jeg kan sove 4,5 time lenger! :-D For et B-menneske så er det rene luksusen! haha gleder meg til å legge meg kjenner jeg... høhø :-)  

 

Uansett så håper jeg at alle har hatt en fin dag! ooog, får en fin dag i morgen! ♥ Kommer nok ikke innlegg før torsdag eller fredag, men vi får se hva jeg rekker! Hvis jeg er sliten, så prioriterer jeg å koble av! Sånn er det bare! 

 

                        

#hverdag #stress #trening #treningsblogg #inspirasjon #motivasjon #helse #helseblogg #student #høgskole #praksis 

2 kommentarer

Sofie

22.02.2017 kl.10:45

Det er viktig at du prioterer å kobble av og det synnes jeg virkelig at du skal gjøre. Ha en fin dag.

martheef

22.02.2017 kl.10:57

Sofie: Det skal jeg! takk, i lige måde! :)

Skriv en ny kommentar

martheef

martheef

23, Moss

Hei! Dette er en blogg som vil handle om min vektnedgang, kosthold & trening, og diverse andre områder som inspirerer meg. Jeg håper dere finner bloggen interessant og vil følge meg på veien! :-D

Kategorier

Arkiv